Welkom bij Perfect Wind

 

Joby Action Clamp & Gorillapod Arm GoPro accessoire

Be the first to review this product

Availability: In stock

€30.99

€29.44

Quick Overview

Joby Action Clamp & Gorillapod Arm GoPro accessoire


Joby Action Clamp & Gorillapod Arm is een handige klem met buigzame arm om een actioncam zoals GoPro op te plaatsen. Dankzij de Action Clamp met Gorillapod Arm is het mogelijk om een action camera aan ieder oppervlakte te bevestigen zodat je gemakkelijk video-opnamen kunt maken met jezelf in de hoofdrol. Denk hierbij aan actievideo’s tijdens het skateboarden, surfen en mountainbiken. Handige GoPro Accessoire van hoge kwaliteit.
GoPro niet meegeleverd.


More Views

Product Description

Action Clamp & GorillaPod Arm (Black/Red)
Joby Action Clamp & Gorillapod Arm is een handige accessoire klem met buigzame arm om een actioncam zoals GoPro op te plaatsen. Dankzij de Action Clamp met Gorillapod Arm is het mogelijk om een action camera aan ieder oppervlakte te bevestigen zodat je gemakkelijk video-opnamen kunt maken met jezelf in de hoofdrol. Denk hierbij aan actievideo’s tijdens het skateboarden, surfen en mountainbiken.


Joby bevestigingsoplossingen voor action camera’s
Het creatieve merk Joby, bekend van de flexibele Gorillapods biedt met de Action Clamp een interessante uitbreiding van het assortiment. De Action Clamp GoPro Accessoire in combinatie met de Gorillapod Arm is een simpele en slimme oplossing om bijvoorbeeld een GoPro camera te bevestigen aan een fiets, skateboard of surfplank. De Action Clamp met Gorillapod Arm bestaat naast de Action Clamp met Locking Arm. De Gorillapod Arm maakt het mogelijk om de camera zo te positioneren dat 90 graden ‘tilt’ en 360 graden ‘pan’ bewegingen gemakkelijk uit te voeren zijn. De Action Clamp GoPro Accessoire met Gorillapod Arm blinkt uit in flexibiliteit; door de beweegbare arm, gemaakt van Gorillapod kogelgewrichten, kan de positie extreem snel veranderd worden en hoef je geen moment meer te missen.


Handige GoPro Accessoire van hoge kwaliteit
Met de Joby Action Clamp en Gorillapod Arm is standaard een bevestigingsplaat ‘Mount for GoPro’ meegeleverd. Ook kan naar wens een andere videocamera of fotocamera worden geplaatst. Aan het uiteinde van de Gorillapod Arm zit daarvoor een ¼” schroefdraad. Alle onderdelen zijn gemaakt van de beste materialen zoals Japans ABS kunststof van medische kwaliteit, Duits TPE rubber en schroeven van roestvrij-staal. De Gorillapod Arm is van dezelfde hoge kwaliteit als de andere prijswinnende producten van Joby (o.a. Gorillapod SLR Zoom, Gorillapod Hybrid en Gorillapod Original). Voor alle Joby producten is twee jaar fabrieksgarantie geldig.

You may also be interested in the following product(s)

GoPro Bag Pack (5 stuks)

GoPro Bag Pack (5 stuks)

€20.99